FALSZÁRÍTÓ BÉRLÉSFalszárító bérlés logo

A PROFI FALSZÁRÍTÓ CÉG

[ Gépi falszárítás | Falszárító bérlés | Bérleti díjak | Rólunk | Referenciák | Megrendelés | Kapcsolat ]

FRISS HÍREK

2023. NOVEMBER: 👉 Az idei év meglepően csapadékos volt, majd háromszor annyi eső esett az ország egy-egy területén, mint tavaly. Talán Önnek is feltűnt, hogy idén a ruhák sokkal lassabban száradtak, mint máskor. Nos ugyanez volt a helyzet az építkezésekkel is: minden friss beton, minden falfestés, minden építőipari munka sokkal lassabban száradt.

2023. SZEPTEMBER: 👉 A nyár véget ért, most kezdődik igazából a falszárítási szezon. A meleg nyári napokon sokkal ritkábban van szükség páramentesítésre.

2023. JÚNIUS: 👉 Igyekszünk időnként egy különleges esetet bemutatni, ami ebben a hónapban következő: egy XIV. kerületi családi ház sokáig üresen állt, azonban agy csőtörés miatt a pince teljsen megtelt vízzel, mgpedi úgy, hogy 1,5 méter mélyen állt a víz! Akár úszni is lehetett volna benne!

2023. MÁJUS: 👉 Cégünk ügyvezetőjének születésnapja alkalmából, ezúton kívánunk sok boldogságot!

2023. ÁPRILIS: 👉 Egy extra irattári szárítás érdemel megemlítést, ami még nekünk is új volt. Szakembereink ezt a helyzetet is sikerrel oldották meg, a gyors szárítási feladatra 7 gépet vittünk ki. Gyors és hatékony segítséget tudtunk nyújtani, köszönhetően nagy teljesítményű ipari gépeinknek.

TIPP: 👉 Jelenleg még vannak szabad gépek raktáron, de ha megint extrém sok eső lesz, akkor ideje időben megrendelni a bérlést, akár 2-3 héttel korábban!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: 👉 Jelenleg vannak szabad kiszállítási időpontok Budapesten, vidékre azonba lehet, hogy csak 48-72 órás határidővel tudunk kiszállítást vállalni.

BEMUTATKOZÁS

Cégünk nagy teljesítményű ipari falszárító és párátlanító gépek bérbeadásával foglalkozik, vállalkozásunk több évtizede végez gépi falszárítási munkákat, a hazai falszárítási piac meghatározó tényezője vagyunk. Fő tevékenységünk a falszárításhoz szükséges gépek bérbeadása, valamint ehhez kapcsolódó tanácsadás.

Munkánk során nagyon sok feladattal, hétköznapi- és extra helyzettel találkoztunk, így mára már kijelenthetjük: nem nagyon lehet nekünk újat mutatni a falszárítások piacán! Tegye próbára Ön is tudásunkat! A bérelt gépeket Budapesten és környékén saját magunk szállítjuk ki, így megrendelőink részére minden esetben szakszerű, helyszíni tanácsadást tudunk biztosítani, természetesen ingyenesen!

Ipari párátlanító gépek, ipari falszárító bérlés

Önnek nem kell drága falszárítókat vennie, a falszárítást megoldják kölcsönözhető párátlanító-, falszárító- és páramentesítő gépeink, akár még ma!

IPARI FALSZÁRÍTÁS

Csak az ipari falszárító gép a megoldás! ..és nálunk csak ilyen gépek vannak! Mi vagyunk a FALSZÁRÍTÓK! CSAK IPARI GÉPEKET HASZNÁLUNK!

Ipari szárító-, és szélgépeink számtalan építkezésen, felújításon jártak már, rengeteg beázásnál, csőtörésnél segítettek a bajbajutottaknak. Szakembereink jó pár árvízkárosultnál adtak tanácsot, és sikerrel oldottuk meg a gyors szárítási feladatokat. Beázott garázsok, műemlék épületek, nedves irattárak szárításánál is gyors és hatékony segítséget tudtunk nyújtani, köszönhetően nagy teljesítményű gépparkunknak. Igen! Mi vagyunk a FALSZÁRÍTÓK!

A magas páratartalom mihamarabbi megszűntetése, a gyors szárítás a fő célunk! Partnereink között magánemberek, építőipari vállalkozások, csőtörés keresésével és javításával foglalkozó cégek, parkettázó mesterek, festők, mázolók és intézmények egyaránt megtalálhatók.

Reméljük bemutatkozásunk felkeltette érdklődését, megrendelés esetén a bérelt gépeket akár még ma kiszállítjuk.

Üdvözlettel,

FalszaritoBerles.hu

Száraz fal

FALSZARITOBERLES.HU

[ Oldal tetejére | Nyitólap | Gépi falszárítás | Rólunk | Falszárító bérlés | Bérleti díjak | Megrendelés | Kapcsolat ]

OLDAL TETEJÉRE
MI A GÉPI FALSZÁRÍTÁS?
FALSZÁRÍTÓ BÉRLÉS
BÉRLETI DÍJAK
RÓLUNK
MEGRENDELÉS
KAPCSOLAT
Falszárító bérlés logo

www.FalszaritoBerles.hu
TEL: (06-1) 445-4945
Falszárítás - Falszárító bérlés - Száraz fal

A honlapon található információk és adatok felhasználása csak és kizárólag az írásos engedélyünkkel lehetséges!

Minden jog fenntartva! Copyright © 2023